Put A Garlic In The Toilet At Night, You Will Be Amazed! - Choice Diets

Put A Garlic In The Toilet At Night, You Will Be Amazed!

Disclaimer: This post may contain affiliate links, meaning we get a small commission if you make a purchase through our links, at no additional cost to you. For more information please visit our Disclaimers page.

We already talked about the amazing benefits of garlic on our channel, and today we will learn about one more amazing use for this plant that you may not know yet.

Have you ever heard about the trick of putting garlic in the toilet?

Today, with our fast-paced lives, it is hard to take a time to clean and organize our home. Some chores are easy to do, but taking care of the bathroom isn’t always so simple.

Did you know that the bathroom is one of the places that accumulates the most fungus and bacteria?

To clean the bathroom, people end up using very strong chemicals, that even though they do clean the place, can be harmful to the health.

To do it in a more natural way, in today’s video we will show you a trick that can help you keep your bathroom clean using garlic. Ever thought about it?

See now how to disinfect your bathroom with a garlic clove:

Before going to sleep, peel a garlic clove and put it inside your toilet. Let it there throughout the night, and in the following morning, flush.

Do this procedure at least twice a week, and always at night since it is when the bathroom is less used. The garlic will help with its antimicrobial and antifungal powers.

Another good option to disinfect the toilet, and one that brings quick results, is using garlic tea.

Learn how to make it:

Boil one cup of water in a pan. Once it starts boiling, cut three garlic cloves in small pieces and put it in the water. Turn off the heat, close the pan and let it sit for 15 minutes.

After that, pour the tea inside your toilet. Just like the first tip, it is better if you do it just before going to bed, when the bathroom will be used less.

These two tricks are the fastest way of disinfecting your toilet and getting rid of bacteria in a natural way, and it also eliminates those yellow spots around the toilet. Amazing, isn’t it?

Do it and share your experience with us.

Follow us on:
Facebook – https://bit.ly/38BWbw3
Pinterest – https://bit.ly/2Irvwa6

—————————————
Disclaimer: The materials and the information contained on Natural Cures channel are provided for general and educational purposes only and do not constitute any legal, medical or other professional advice on any subject matter. These statements have not been evaluated by the FDA and are not intended to diagnose, treat or cure any disease. Always seek the advice of your physician or other qualified health provider prior to starting any new diet or treatment and with any questions you may have regarding a medical condition. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your health care provider.


Ne kemi folur tashmë për përfitimet e mahnitshme të hudhrës në kanalin tonë, Dhe sot do të mësojmë për një përdorim tjetër të mahnitshëm të kësaj bime Që mund të mos e dini ende. A keni dëgjuar ndonjëherë për trukun e futjes së hudhrës në tualet? Sot, me jetën tonë të shpejtë, është e vështirë të gjejmë një kohë për të pastruar dhe organizuar shtëpinë tonë. Disa punë janë të lehta për t'u bërë, por kujdesi për banjën nuk është gjithmonë aq i thjeshtë. A e dini se banjo është një nga vendet Ku grumbullohen më shumë kërpudhat dhe bakteret? Për të pastruar banjën, njerëzit përfundojnë duke përdorur kimikate shumë të forta, Që edhe pse pastrojnë vendin, mund të jenë të dëmshme për shëndetin. Për ta bërë atë në një mënyrë më natyrale, në videon e sotme do t'ju tregojmë një truk Që mund t'ju ndihmojë të mbani banjën tuaj të pastër duke përdorur hudhër. E keni menduar ndonjëherë? Shikoni tani si ta dezinfektoni banjën tuaj me një thelpi hudhër: Para se të flini, qëroni një thelpi hudhër dhe vendoseni brenda në tualetin tuaj. Lëreni atje gjatë gjithë natës, dhe në mëngjesin pasues, shpëlajeni. Bëjeni këtë procedurë të paktën dy herë në javë, dhe gjithmonë gjatë natës Pasi është kur banja përdoret më pak. Hudhra do të ndihmojë me fuqitë e saj antimikrobike dhe antifungale. Një tjetër mundësi e mirë për të dezinfektuar tualetin dhe që sjell rezultate të shpejta është përdorimi i çajit me hudhër. Mësoni si ta bëni: Zieni një gotë ujë në një tigan. Pasi të fillojë të ziejë, presim tre thelpinj hudhër në copa të vogla dhe e vendosim në ujë. Fikni zjarrin, mbylleni tiganin dhe lëreni të qëndrojë për 15 minuta. Pas kësaj, hidhni çajin brenda tualetit tuaj. Ashtu si këshilla e parë, është më mirë nëse e bëni pak para se Të shkoni në shtrat, kur banja do të përdoret më pak. Këto dy truke janë mënyra më e shpejtë për të dezinfektuar tualetin tuaj Dhe për të hequr qafe bakteret në mënyrë natyrale, si Dhe eliminon ato pika të verdha rreth tualetit. E mahnitshme, apo jo? Bëjeni dhe ndani përvojën tuaj me ne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Choice Diets
x