Is Sparkling Water Really Bad For You? - Choice Diets

Is Sparkling Water Really Bad For You?

Disclaimer: This post may contain affiliate links, meaning we get a small commission if you make a purchase through our links, at no additional cost to you. For more information please visit our Disclaimers page.

Have you ever wondered what happens to your body when you drink sparkling water?

We all know we need to drink plenty of water every day, but does that apply to carbonated water?

If you’re one of those carbonated water lovers, this video is for you.

It’s worth remembering that there are two types of carbonation of water: natural and artificial.

Natural gasification means that the water is already enriched with carbonic acid due to underground heating.

This happens in wells near volcanoes and in places with volcanic activity.

Artificially gasified water is probably the water you’re used to drinking.

Normal water is taken from the well from which all oxygen has been removed.

After cooling, the water acquires carbon gas in a process similar to making soda pop.

In the natural process, gasification is easier than in the artificial one.

But the experts assure that both are equally healthy.

Loved by many, sparkling water is used as a healthier substitute for sodas – if you make fruit juice with sparkling water, the end result is very much like a soda.

But is sparkling water really good for your health?

To answer all your questions, let’s take a look at the benefits of carbonated water:

Helps with weight loss

When the gas from carbonated water is released in the stomach, it increases the feeling of fullness and full stomach, which can help you eat less and lower the amount of calories in your meals.

The CO2 contained in the water also reduces feelings of anxiety, which are usually responsible for overeating.

Did you like the video? Then give it a Like and share it with your friends!

You can also contribute to the channel using the thank you button.

Don’t forget to subscribe to the channel to be informed about new videos!

Improves the palate

Sparkling water makes the taste buds more sensitive to flavors and is a great option before a cup of coffee or glass of wine.

In addition, the CO2 contained in the water stimulates gastric function by increasing gastric secretion and emptying, which improves digestion.

Works as a substitute for sodas

In addition to being a natural option, sparkling water serves as a healthier alternative for sodas when you flavor it.

Adding lemon, orange zest, mint or ginger is a great way to make carbonated water more palatable and increase your water consumption throughout the day.

Rich in nutrients

Mineral water, whether carbonated or not, is rich in calcium, potassium and magnesium.

Since it also contains sodium, people with high blood pressure should pay attention to the labels, because brands add even more sodium to their sparkling water.

Avoid these brands.

Did you enjoy learning more about the benefits of carbonated water?

It’s worth mentioning that it’s safe during pregnancy, doesn’t deprive the bones of calcium, doesn’t cause cellulite, doesn’t damage the kidneys and doesn’t cause erosion or change the teeth.

Another important note isn’t to drink water during meals, so as not to affect the digestive process.

Focus on eating during meals and take fluids during the day to keep yourself hydrated.

You can drink up to 30 minutes before and after eating.

This habit will improve your gastrointestinal health.

Tell us, do you drink carbonated water?

Follow us on:
Facebook – https://bit.ly/38BWbw3
Pinterest – https://bit.ly/2Irvwa6

—————————————
Disclaimer: The materials and the information contained on Natural Cures channel are provided for general and educational purposes only and do not constitute any legal, medical or other professional advice on any subject matter. These statements have not been evaluated by the FDA and are not intended to diagnose, treat or cure any disease. Always seek the advice of your physician or other qualified health provider prior to starting any new diet or treatment and with any questions you may have regarding a medical condition. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your health care provider.


A keni menduar ndonjëherë se çfarë ndodh me trupin tuaj kur pini ujë të gazuar? Të gjithë e dimë se duhet të pimë shumë ujë çdo ditë, por a ka rëndësi uji i gazuar ? Nëse jeni nga ata që e duan ujin e gazuar, kjo video është krijuar për ju. Vlen të kujtohet se ekzistojnë dy forma të gazifikimit të ujit: natyral dhe Artificial. Gazifikimi natyror është kur uji del nga toka tashmë i gazuar për shkak të Ngrohjes nëntokësore. Ndodh në burime pranë vullkaneve dhe në vende me aktivitet vullkanik. Uji i gazifikuar artificialisht është ndoshta ai që jeni mësuar të pini. Uji i rregullt merret nga shatërvani dhe i hiqet i gjithë oksigjeni. Pas ftohjes, uji merr gaz karboni në një proces të ngjashëm me prodhimin e Gazrave. Në procesin natyror, gazifikimi është më i lehtë se ai artificial. Por ekspertët sigurojnë se të dy janë njësoj të shëndetshëm. I dashur për shumë njerëz, uji i gazuar përdoret si një zëvendësues më i shëndetshëm i pijeve të gazuara – nëse Bëni lëng frutash me ujë të gazuar, rezultati përfundimtar i ngjan shumë sodës. Por a është me të vërtetë uji i gazuar i mirë për shëndetin tuaj? Për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja në lidhje me të, le të shohim përfitimet e ujit të gazuar: Ndihmon në humbjen e peshës Kur lëshohet në stomak, gazi i ujit të gazuar rrit ndjesinë e ngopjes dhe Stomakun plot, gjë që mund t'ju ndihmojë të hani më pak dhe të ulni kalorive në vaktet tuaja. CO2 i pranishëm në ujë gjithashtu redukton ankthin, zakonisht përgjegjës për Ngrënien e tepërt . Të pëlqen videoja? Më pas bëjini like dhe ndajeni me miqtë tuaj! Ju gjithashtu mund të kontribuoni në kanal përmes butonit Faleminderit. Mos harroni të abonoheni për t'u njoftuar për çdo video të re! Përmirëson qiellzën Uji i gazuar i bën sythat e shijes më të ndjeshme ndaj shijes, duke qenë një opsion i shkëlqyeshëm Përpara se të shijoni një filxhan kafe ose një gotë verë. Përveç kësaj, CO2 që gjendet në ujë stimulon funksionin e stomakut duke rritur sekretimin Dhe zbrazjen e tij, gjë që përmirëson tretjen. Funksionon si zëvendësues i pijeve të gazuara

Përveç versionit të tij natyral, uji i gazuar shërben si një opsion më i shëndetshëm për pijet e gazuara Nëse i jepni shije. Shtimi i limonit, lëvores së portokallit, nenexhikut dhe xhenxhefilit, për shembull, janë mënyra të shkëlqyera për ta bërë Ujin e gazuar më të shijshëm dhe për të rritur marrjen e ujit gjatë ditës. I pasur me lëndë ushqyese Uji mineral, qoftë me ose pa gaz, është i pasur me kalcium, kalium dhe magnez. Meqenëse përmban gjithashtu natrium, njerëzit me presion të lartë të gjakut duhet t'i kushtojnë vëmendje Etiketave pasi markat shtojnë edhe më shumë natrium në ujin e tyre të gazuar. Shmangni këto marka. Pra, a ju pëlqeu të mësoni për përfitimet e ujit të gazuar? Vlen të theksohet se është i padëmshëm gjatë shtatzënisë, nuk largon kalciumin nga kockat, Nuk shkakton celulit, nuk dëmton veshkat, nuk gërryen apo shkakton ndonjë ndryshim në dhëmbë. Një kujtesë tjetër e rëndësishme është të shmangni pirjen e ujit gjatë vakteve tuaja për të mos ndërhyrë Në procesin tuaj të tretjes. Përqendrohuni te hani gjatë vakteve tuaja dhe merrni lëngje gjatë ditës për të mbajtur veten të hidratuar. Mund të pini deri në 30 minuta para dhe pas ngrënies. Ky zakon do të përmirësojë shëndetin tuaj gastrointestinal. Tani na thuaj, a pi ujë të gazuar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Choice Diets
x